neina+zaquan

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 31, 2011

..the GILER KILLER..

That’s nothing much to be share here. Just to let you know last week is a crazy week! Yeah. It’s really crazy. I felt like such a dumb person. No ideas come for my proposal. Don’t know to do. Everything is like BONGOK GILER! Huh! This and that. Oh! I’m really sick with all of that. For two days I’d no time for myself. Woke up in the morning and sit in front of the purlpy. No time for eating, for sleeping at evening and bla bla bla. Tido pon pepagi bute. OMG! Never thought that it will happen to me! But, Alhamdulillah. Finally I’m able to complete my proposal. Just doing the best and very satisfied with that even does not know how the result will. Mood: impatiently waiting for the CNY! Ho ho holiday!!

Saturday, January 29, 2011

..jauhilah aku..

huh. agak lame tak mengepos di belog nieh. this is for the 2nd time posting entry using purlpy. hmm. tapi this time tak bape nak excited sebab nak post about proposal. adeh. bukan fenin lalat lagi ni. tapi da tahap fenin langau. haha. proposal. hmm. i mention it again. PROPOSAL. not finish yet. still under construction. sampai dah tak tau nak edit ape lagi. da siap tapi still unsatisfied. owh masa! please don't run faster for awhile. I'm begging u. please. =(

p/s:a big big sigh! huh!

Sunday, January 23, 2011

..a big hug for u..

welcome! got my new lappy! ASPIREONE HAPPY! thats mean kene happy jer time gune lappy nieh. wohoo! love u my darl PURLPY!




p/s:okeh ekceli tadi nak beli vaio yang menjadi pujaan. tapi malangnye da out of stock! haisy memanglah kecewa giler beb. then teringat 2nd choice. ACER. okaih what. small and cute.
new name for new lappy --> PuRLpY <--
















..muka baru..

yehha..already updated. new background and new style! wohoo..

Saturday, January 22, 2011

..lappy yang merajuk..

bile si lappy dah buat hal time2 aku ngah serabot ngan thesis, haisy memanglah kan aku rase macam nak hentak jer lappy nieh. tak tau laa camne nak pujok kau wahai lappy oitt. because of my lappy tak abes2 merajok, then terpakse la aku membuat keputusan yang amatlah berat ini. uhu. acer aspire one or vaio e series? choose either one not choose both of it okay neina. huhu. kalo ikotkan ati nak due2. due2 cumel. kecil and cute ajer. haisy. konpius2. nak yang mane satu nieh?




p/s:lagu nurul&ajai --yang mana satu aku keliru--

Website Signs

Wednesday, January 19, 2011

..menampar bola yang tertampar..

hmm. aku rase cam nak usulkan kat pakar bahase laa..it supposely be SLAPBALL not VOLLEYBALL. huhu. sebab in malay language ia dipanggil bola tampar. tampar in bi kan slap. haha. okeh. itu hanya intro sahaje.

ae nie first time der aku maen bola tampar. terror? huh memang lah aku yang paling terror kan. bila aku serve bola jer memang sumer orang xbuley nak sambut. memang hebatlah sangat kan aku nieh. aiseyman. camne la diorang tu nak sambut bola aku kalo da bola tu bukan setakat xlepas net malah melencong tah ke mane. hoho. terror kan aku. terror kan. kan. yess2! huhu. tapi walaubagaimanapon aku berjaya serve ngan baek SEKALI ajer. haha. okeh what. after berjaya serve ngan jaya nye. the next serve tangan otomatik jadi pengkau. alahai. kecoh btol. baru jer nak tunjuk pakar. haha. tapi memang best la. at least once a week aku ade gak beriadah. xsabar nak maen lagi next week.

p/s:da mule berangan. cukup 3 bulan lagi aku prektikal, konpem aku kurus. haha.

Tuesday, January 18, 2011

..tiru macam kamu..

hey there. hehe. tonite nak post entry bout fashion lah. ekceli aku takde lah minat giler2 kat si taylor swift nieh. tapi minat la jugak tengok style die tu kan. yang simple but nice. shumel ajer. huhu. memang ak takde keje laen. kalo on9 jer mesti nk tengok fesyen die lah kan. huhu.




see. simple n shantek kan. i loike!

p/s: nak jadi beyonce sbb kulit da same da. tp beyonce cekci sangat. huhu

Thursday, January 13, 2011

..sumbang menyumbang untuk wawan..

i wakilkan diorang untuk nyanyi lagu ni untuk u sebab i xbuley nyanyi..suare i sumbang..haha


video


video

Wednesday, January 12, 2011

..masa jongkong emas..

aku. kamu. masa. emas. kita berempat memang xdapat dipisahkan. haha. masa aku emas aku. masa kamu emas kamu. okeh. aku mencarut entah hape2 ajer. tegak menuju point. dia di sana aku di sini. dia keja aku tido. aku keja dia tido. aku bangun dia duduk. dia bangun aku duduk. okeh mencarut lagi. stop it lah neina! hoho. wawan........................i miss u so badly tonite! not only tonite okeh. semalam u balek keja, i da tido. janji nak calling2 tapi mate i da xbuley bukak. rase macam da lame sangat tak spend time together. asek bizi jer dua2. waaaaaaa..........................semalam x jadi nanes sebab tido awal. malam ni nak nanes betol2 la. bia t wawan datang sini. pujok i ngan cara kira bintang di langit. haha. so sweet! okeh. harapan jela. huhu. wawan..................i nak tinggalkan u. u jaga diri baek2 yer. i nak tinggalkan u untuk tido. haha. nyte wawan. miss u giler babiqiut! semoga kiter akan dapat hari yang kiter dua2 x bizi yer. it's ok if it one nyte only.

p/s:teringat lagu one nyte only. tapi terlupe sape yang nyanyi.

Tuesday, January 11, 2011

..sakit tak bape sangat..


tonite. yeah i mean tonite. but not only for tonite. previous nite. next nite. n every nite nite nite nite. good nite. oh please stop mumbling neina! focus2. actually every nite i'll thinking of u WAWAN. yeah! really miss u! damn much ya! i'm sick! sakit merindui kamu! okeh malam nak nanes laa. da lame xnanes windu. haha. fine. giler ngade. wawan memang suke. huh! do i care? air mare aku kan. so, bialah aku nak nanes windu kat die. haha. okeh. for the last time aku memang gedik. haha. nite!

p/s: nak tido nak mimpi jumpe wawan...........windu banget! =(

Saturday, January 8, 2011

..itam gemok pendek aku tetap cantek..

"eee..ko ni itam laa.."

"nape ko ni da gemok??pendek lak tuh.."

"ko ni da cm nepal la.."

"ko ni itamnye.."

okeh. tu la ayt yang selalu kua dari mulot org yang xgosok gigi untuk ak. i mean mulot busuk bau cam loji najis. iiyaaarrkkkk. huh! nak cakap aku itam?gemok? pendek? sape ko? cinderella ke? cinderella pon bibik tau! ko tu pincess diana ke? die pon xmenghina orang tau! sape kau?? tell me!! haha..tibe2 ak emo pule kan.

memang ler haku emo kalo da asek dengar bende yang same je kan. tp yang paling ak geram, orang yang cakap tu bukan la lawa pon most of them. lg xcantek dari aku ade r. haha. okeh ak over kutuk. tp dats the fact! perahsan shantek and buley suke2 jer cakap cmtu kat orang laen. huh! aku marah ni. pe? ingat itam tu xmenawan ke?

oekh. ekceli ak xde la marah sangat. just bile orang asek cakap camtu kat aku, aku jadi down. cam lagu jay sean tu. hoho. i just want to remind u. putih kah itam kah gemok kah itu kan ciptaan Allah. biarlah. kalo nak cakap ke kutuk ke. dalam ati sudey. no need la nak cakap depan orang tu.

just a simple word but give a big pain to that person dear!

kata2 semangat dari mereka!

.
.
.
.
.
.

v

..NeW LoOk LoRh..

new look in this new year! yeah. done for editing my blog. ianya berwajah baru. lebih attractive. vintage look! i loike! huhu

Monday, January 3, 2011

..double one..

yeah..i think its not too late to wish HAPPY NEW YEAR..lots of things need to achieve in this year. the most thing is KERJA!!!get money as much as i can. after done for my practical --> BELI KERETA!!!yeah. cool beb! okeh. stop mumbling about those thing. what i've got for this year? it suit with the number of this year one one..2011=2=1+1. okeh stop it neina. the first 1 is bad welcome wishes

l
l
l
l
l





the second 1 is great! hoho. my gladiator! okeh not sure either it still called gladiator or not. but do i care? haha. love it!

l
l
l
l



Sunday, January 2, 2011

..kECaMpURaN..

camne nak explain yer. tah ler. xtau la. ape yang campur2 ni? oh. pasaan aku. hihi. bile pasaan berbelah beli bagi, nak wat ape pon xbuley. nak beli new lappy. tp xtau nak beli ke x. lappy yang ad ni elok lagi. tp memang da fallin in love ngan VAIO E-SERIES SOFT PINK. beli xbeli beli xbeli beli xbeli. haa. pikir la sampai tue. hoho.

p/s:kene wat semayang istikharah ni =p