neina+zaquan

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, August 28, 2010

::u deserve for this::

BETRAYER!BACKSTABBER!

yes u r!!!!!!!!!
u deserve to get that title..............................
i hate u........................
i'm regret to know u.........................
forgiveness????????????
i don't think so.................

kalo ikot rase ati yang penuh setan memang aku doakan ko dapat lagi teruk dari ape yang ko da wat kat aku!!!!!!!

its too much!!!!!!!!!!!
that's my work!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i do it alone!!!!!!!!!!!!!!

sampaikan hati ko wat aku camni sedangkan ko tau aku da banyak kali mengeluh orang wat keje xbetol...

aku doakan supaya ko sedar pe yang ko wat..
supaya ko tau yang ko lagi terok dari orang2 yang ko kutuk...

p/s:ak da xbleh sabar ngan ko!

::tin kosong tingtong::

seorang cikgu bertanye kepada muridnye.....::murid2,ape itu tin kosong?
seorang murid dengan excitednye menjewab....::orang yang banyak cakap but the fact they r nothing!

yeahh...thats it..janganlah kiter jadi tin kosong yer...petah berkata2 tapi xreti wat keje..kalo petah bertanye xpe..ni petah ehem2 jer..tuutttt.....maaf siaran tergendala...

janganlah kiter cakap xserupa bikin..join orang bercakap bout orang tu..then gi kat orang tu sebab terasa ati ngan orang ni..huh!haa????terasa ati??aik?ade perasaan ker?very der!

layak kah kamu berperasaan marah,sakit ati,geram dengan orang ni bile orang ni marah ngan kamu di atas kesalahan kamu sendiri?ooppppsss......orang yang berlagak die betol memang ler ade perasaan itu..

hmmm...da la..mls nk type panjang2..wat lenguh tangan jer...bak kate koko faeza...malas nak layan orang yang over sensitif ni..

Monday, August 23, 2010

::cUbE TeNgOk SeLiPaR aKu::

ae ni ae isnin..nak post bout my trip to JB -->rumah seri kenangan & cheshire home <-- tapi pict xtransfer lg..since my bluetoth device ni bermasalah..tpakse ler gune USB..tp USB kt uma pule..

okeh..back to my main topic..ae ni siapkan slide untuk presentation RE esok..jam da pukol6.00..ak pn nak g bazar ni..perot da lapa..tapi ujan pule..ngan sepantas kilat aku pon nek atas n amek payung..alamak aii..payung busuk pule sbb ae tu lupe jemur..basoh jap ler..as usual dalam uma mmg pakai seliper bilik..

then stret bgegas nek kete salwa sbb nk g beli adiah untuk presentation esok..dalam kete.......

ati aku berkate2..
"nape cam ringan jer seliper ak ni..selalu pakai seliper crocs tu melekat kt kaki..tp pehal plak ni cam longgat semacam jer.."

aku pon tengok ler ke bawah...alangkah terkejutnye lantas ak menjerit..
"sarah!tengok la seliper ak ni!!aku pakai seliper bilik...hahaha...."

alangkah terperanjantnye aku..haisy..ni gara2 basoh payung ler ni..ngan segan silu nye..aku berjalan kat bazar tu ngn seliper bilik tido!haha..

Wednesday, August 18, 2010

::SeBab kO BuKaN sPiCe GiRLs::

kata-kata ko adalah hot & spicy dan juga mamee kari berapi..so, aku dedicate lagu ni khas buat ko..supaye ko jadi macam spice girl..

~if u wanna be my lover.........friendship never end~

video



p/s:bukan if u wanna be my lover....................friendship will be end?
renung2kan ler....................... =)

Tuesday, August 17, 2010

::YuSof tAiYub PeRiSa bUbuR Mc.D::

alahai timah..angkara kekhusyukan menjawab test PF, terpakse berbuke ngn kurma ajer..uhuk..makcik bus kuning pulak drop kan kat depan Mc.D..nak tunggu die pusing amek bawak balek uma hamboih memang lambat..nak taknak terpakse ler menumpang duduk kat tepi mc.d tu..nak buke kt mc.d tp takot nant tibe2 makcik tu sampai..terpakse ler menunggu lagi..meleleh air liur tengok orang kat dalam tu dengan burger masing2..meje sebelah tu makan bubur mc.d yang memang sedap pulak..adeh..memang dugaan..naseb baek ler akak mc.d tu sedekahkan sebiji kurma untuk dimakan bile berbuke..sedih betol mengenang naseb..uhuk..tapi sape sangke buah kurma tu rase mcm bubur mc.d..haha..tu dalam angan2 aku jer..

okeh..aku sebenarnye xde idea nak tulis..point utamenye nak gitau ae ni buke ngn kurma sebiji jer..huhu..

p/s:bawak la kek atau coklat di dalam beg anda walaupun anda berpuase =)

Thursday, August 12, 2010

::NaK SaNgAt iKoT::

haa..nak sangat ikot kan?hamek ko..huhu..
okeh..da lme x post kt blog ni..almaklum terlalu bz mengedit aessigment yang da "edit"..haha..padan muke ko neina..len kali cari ler group member yang boleh harap banyak..kalo boleh harap siket jer memang xboleh harap ler..huhu..

okeh..bukan nak citer pasal assignment "terbaek" tu..tp nak citer pasal aku yang nak ikot sangat gi kelantan kan...huhu..nape nak sangat gi sane?sebab itu kan uma ke 2 aku..xsah kalo xpegi every year..haha..kelantan memang best..best sebab dapat abeskan duit..huhu..xde brand??its ok my dear..yang penting cantek dan puas ati..watpe kalo beli barang berjenama mahal2 tapi xcantek?kalo setakat nak kejar kemahalan jer..bek xpayah..betol x?betol3..huhu

on friday after claz aku teros bergegas pulang ke umah..sampai uma da petang..after isyak stret gerak gi kelantan..nek bus..syoknye!bukan cepat express ke mayang sari ke..ni bus persiaran okey..my mom sewe bus khas untuk kami sedare mare ke kelantan..ala2 rombongan cik kiah gitu..huhu..

sampai kelanatn stret tuju ke rantau panjang kire2 pkol9 cmtu ler..da sampai kelantan ape yang dituju dulu??ofkos ler breakfast..huhu..makan megy sup yang hamboih sedap kat warung sebelah al-ikhsan tu memang terbaek la..tu ler salah satu sebab nape aku nak sangat ikot g kelantan..huhu..bukan tu jer..pagi2 tu aku pekene nasi kerabu gak..pergh..memang mantap..da xde istilah diet time tu..haha..

bile perot da kenyang..ape lagi..serbu ler kedai2 kat situ..even belom bukak sepenuhnye tapi kami tetap teruskan perjuangan untuk menghabeskan duit..haha..tp sebenarnye hajat di hati xnak supping2 sangat..namun apakan daya nasi telah menjadi bubur..duit pon da lebur..haha...

bejalan bertiga bersama adek ku n kazen ku k.hajar..diorg ni memang xreti+xpandai menawar langsung..huhu..aku?aku ler jurutawar diorang..haha..ble da dapat murah nak pule xnak bli kan..msti ler beli..huhu..k.hajar?die tu bile ak bli die pon beli..aku?same ler camtu..haha...

kesimpulannye: membeli belah adalah treatment yang terbaek untuk orang yang stress n tension.. =p

Tuesday, August 3, 2010

"weyh..dalam tu dak class korang eh?suroh diorang manners sket k..kalo nak masok pon tunggu la kitorang kua..manners sket k..bukan ae ni jer..last week pon same.."

huh!what the fcuking of that gurl sound me like that??!!who she thinks she is??diva ker??hot girl??or one of the most beautiful girls kat uitm tu?huh!dont u ever ask people to be manners with u if u have no manners at all!!why not u just sound that persons directly?should u show your "power" at the back stage?huh!jangan bajet sangat la beb..do not grad your diploma level yet but was act like you are toooooooooo good!wish you bad luck!haha..hamek ko..

da la amek claz orang then nak blagak bagos..baru diploma kot..xhormat orang langsung..its rude darl!!our claz lesson start at 2 p.m okeh..tapi korang kua claz tu cam itik pulang petang..heellllooooo2!!!!thats not reban itik okeh!

and u lucky actually because at that i was speechless..huhu..mulut nie tak terdaya nak bersuare sebab pending jap..ngah syok2 borak2 kat lua n xtau pe yg jadi kt dalam claz tu then tbe2 kene sound cmtu..memang *****....

okeh..relaxneina..actually da xmarah da..tapi cam bengang jap sebab ade orang suroh kte beradab tapi diri die sendiri xde adab..patotkah itu??

p/s:dont put your manners in the pocket okeh! =p

Sunday, August 1, 2010

::keGiLaAn aKu YaNG GiLeR::

there are several factors that make me become extra crazy!

..::aSsiGnMeNT::..
portfolio::otw cri 30 companies! -->minimum 30 okeh!!
FSA::3/4 --> nie penyumbang utame..wat CF asek xbalance jer!
PF::got the journals (nk tnjuk kt puan dlu) --> hopefully it will be accepted.. =(
RE::xde respon -->tertinggal train nih..
BEL:: questionnaire done!(tp kne tnjuk kt sir dlu) -->mr.deepak!please approve it! =(
CTU::3.5/4 -->penyumbang kedue jadi giler sebab xreti wat ayat BM!
SM::xgerak lagi..train delay!tayar tarin tu bocor agaknye..

..::TeSt::..
SM -->4ogos
RE -->14ogos
PF -->17ogos
BEL-->20sept

so,here i can conclude that all of these factors sememangnye buley wat aku jadi mengong! =)

p/s:belaja rajin2..jangan asek berangan jer!

GUD LUCK NEINA!!!!!